vineri, 2 noiembrie 2012

Introducere în Jade Dynasty


Jade Dynasty este un joc de tipul MMORPG și poate fi jucat gratuit pe serverele oficiale ale creatorilor jocului - Perfect World. Jocul a ajuns deja la cea de a treia expansiune: Jade Dynasty: Legacy și este bazat, în principal, pe o cunoscută nuvelă chineză intitulată Zhu Xian.





Desfășurarea acțiunii are loc în China în perioada antichității. Pe scurt, povestea spune că în acea vreme 6 oameni, Jadeon, Skysong, Vim, Lupin, Modo și and Incense au descoperit secretele imortalității și a luptelor marțiale în căutarea înțelepciunii interzise în acea vreme. Descoperind aceste secrete au intrat în confict cu semi-zeii, mai precis cu rasa Athan: Balo, Arden, Rayan, Celan și Forta.




Dacă ești interesat de jocurile de tipul MMORPG, în general, sau ești curios ori interesat de acest joc, îți voi expune principalul atuu care diferențiază acest joc față de celelalte:

Nu trebuie să petreci ore întregi jucând acest joc. Valabil și pentru celelalte jocuri. nu? Joci cât îți permite timpul și cât îți face plăcere. Greșit! Greșit, cel puțin în privința timpului alocat jocului. Acest joc este printre singurele care îți oferă posibilitatea ca eroul ales de către tine să POATĂ CREȘTE ÎN NIVEL SINGUR!



Acest lucru nu numai că este permis dar este chiar implementat în joc. Astfel, cu ajutorul unui obiect numit - Esper, obiect care poate fi cumparat sau obținut cu ușurință încă de la primele nivele, apăsând un singur buton, eroul tău va începe să bată monștri absolut singur fără a fi necesară intervenția ta, atât cât îl lași tu să facă asta.
Cu ajutorul Esperului, eroul tău îți va termina singur questurile, va folosi poțiuni pentru viață, abilități, va recupera resursele care râmân în urma uciderii monștrilor, exact ca și cum ar fi controlat de către tine!

Și dacă nu ar fi fost de ajuns, chiar și deplasările se pot face automat! Selectezi locația pe hartă iar eroul tău se va deplasa nestingherit până când ajunge în acea locație?

Nu e așa ca e extraordinar? În sfârșit un joc pe care poți să îl joci numai de plăcere și doar atât cât îți face plăcere, lăsând timpul irosit pentru a creste în nivel și pentru a finaliza questuri ori chiar pentru a aduna bani în joc, pe seama esperului!




Dacă te-am convins te invit să descarci jocul de aici: 


           Download direct                   Download torrent


Kit-ul de instalare ocupă 3,86 GB. Jocul instalat ocupă aproximativ 5 GB.

Cerințe sistem:

Cerințe minime:                                           Cerințe Recomandate:
Procesor: Pentium 1.5 Ghz                             Procesor: Pentium 4 2 Ghz 
Memorie Ram: 1 GB                                       Memorie Ram: 2 GB
Memorie Grafică: 128 mb                                Memorie Grafică: peste128 mb


Creează-ți un cont aici: https://register.perfectworld.com/register

După ce ai descărcat jocul și l-ai instalat el va începe actualizarea automat. Actualizarea poate dura intre 20 minute și chiar o ora, în funcție de conexiunea ta de internet.

Odată actualizat jocul, poți intra pe contul creeat la adresa de mai sus și să îți creezi primul tău erou. Însă, înainte de toate, trebuie să îți alegi rasa eroului tău: Oameni/Humans sau Athan/semi-zei. Pentru a alege eroul potrivit dorințelor tale și a stilului tău de joc te invit să citești mai jos o scurtă descriere a eroilor, în funcție de rasă.


FOARTE IMPORTANT! Opțiune nou introdusă în joc: 
INDUCTION SYSTEM:

Prin intermediul acestui sistem vei beneficia de arme, armuri, potiuni pentru viata, mount pentru deplasari mai rapide, Skyblade pentru a putea zbura. Toate acestea odată la 5 nivele crescute.

Pentru a beneficia de acest sistem, în momentul în care ți-ai ales deja eroul și îți alegi cum să arate eroul tău, în partea de jos, dreapta, ai un câmp de completat, acesta este INDUCTOR ID - trece codul următor:


5740855X071204000009920Z3fcda2

sau

2432871X036003045002320Zfda1fb

și vei beneficia de toate cele necesare pentru a crește în nivel odată la 5 nivele putând deschide cutia ce o primesti prin acest sistem.



Rasa Oamenilor:

Jadeon – Unul dintre principalii eroi care atacă de la distanță. Au vraji puternice cu efect asupra mai multor monștri - AoE (area of effect). Ascensiunea în nivele se face destul de ușor pentru că sunt destul de eficienți în luptă. Cu toate acestea, au apărare scăzută, fiind magi la bază, iar timpul de încărcare a vrăjilor este destul de mare, fiind vulnerabili în bătăile de la distanță mică(close range).

Skysong – Un adevărat healer dar și buffer. Au apărare mica iar capacitățile lor de luptă contra monștrilor sunt destul de mici. Cu toate acestea, sunt foarte apreciati pe final de joc, când sunt foarte dezvoltați și avansați in nivel, atât contra monștrilor (PvE) cât și contra jucătorilor (PvP). Sunt apreciați și căutați de ceilalți jucator pentru varietățile de heal și buff pe care le posedă.

Vim – Un tank cu suficientă apărare dar și câteva skilluri pentru dmg dar eficace doar contra une singure ținte și destul de slabi contra mai multor monștri deodată. Nu au abilități pentru a lovi la distanță și sunt considerați destul de slabi pe final de joc. Și acest erou are abilități de buff însă puține la număr.

Lupin –  Este considerat un asasin capabil să lovească puternic în luptele corp la corp dar are apărare scăzută. Odată cu creșterea în nivel dobândește skilluri care îi îmbunătățesc rata criticalelor dar și puterea acestora. Putin eficienți în luptele contra mai multor monstrii. Unii jucători îl consideră eroul ideal pentru începători.

Modo – Principalul erou cu capacități puternice de atac la distanță. Se poate transforma pentru a dobândi mai multă aparare și viață, are vraji puternice și lovituri puternice. Cu toate acestea, este unul dintre eroii cei mai dificili de jucat. Acest lucru se datoreaza faptului că sunt destul de fragili la început și abia odată cu creșterea avansată în nivel dobândesc calități de luptă mai bune.

Incense Mages – Destul de recent adăugați în joc, acești eroi au capacități de luptă de la distanță precum Jadeon. Cu toate acestea, datorită abilităților passive, se pot descurca în lupta cu monștri și fără abilitățile active. Tot datorită abilităților pasive, în funcție de stilul de joc, pot dobândi o apărare decentă și pot face față eficient în luptele cu monștrii și nu numai. Devin foarte eficienți alături de mai mulți jucători.


Rasa Athan:

Balo – Considerat a fi eroul cu forță brută. Se luptă cu topoare iar abilitățile lor se specializează pe lupta corp la corp. Sunt foarte eficienti în prima linie de luptă. Au abilități de stun, paralyze sau de slăbire a inamicilor.

Arden – O combinație între animale și om. Maeștrii ai luptei de la distanță, mânuiesc foarte bine arcul. Legătura cu natura le conferă abilități de a lupta alături de ei cu summon. Posedă ovituri de la distanță puternice și viteză de deplasare foarte mare. Cu toate acestea, au viață scăzută și apărare redusă.

Rayan – Asemănători unei asasini desăvârșiți, acești eroi posedă capacități foarte diferite de ceilalți eroi. Poate creea o imagine de a sa care să lupte alături de el. Poate devein invizibil, are lovituri foarte puternice, însă capacitățile sale de apărare sunt reduse. Un erou făcut pentru a vâna monștri.

Celan – Un erou plin de grație și eleganță. Capacități de heal și buff extraordinare. Posedă și abilități de luptă, în principal de slăbire a inamicilor. Un erou foarte apreciat atunci când luptă alături de alți eroi. Lovește de la distanță, atacul și apărarea nu punctele lui forte.

Forta – La fel precum Balo, acest erou are un stil de luptă simplu dar brutal. Se luptă cu pumnii, posedă abilități de atac puternice însă are o apărare mai scăzută. Însă, se deplasează cu ușurință printer inamici iar forța sa brută este atuul principal.



IMPORTANT! Atunci când îți creezi eroul, nu uita să treci INDUCTOR ID, nu vei putea face acest lucru mai târziu și nu vei putea creste la fel de ușor fără acele bonusuri primite introducând codul:


5740855X071204000009920Z3fcda2

sau

2432871X036003045002320Zfda1fb


Poți obține și alte coduri pe forumul oficial al jocului.

1 comentarii:

Salut cine vrea un cont de 142 lv asc arden pe europa wildland sa imi bage id-ul nu vreau bani bestro1997@yahoo.com

Trimiteți un comentariu